Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

tirsdag den 8. januar 2013

Tirsdag 8. januar - Knotted openwork


Dagens firkant er hulmønsterstrik med meget struktur. Det er logisk og nemt at strikke, omend det tager lidt tid, for retpinden har meget mønster. Mønsteret bliver pænt. Minder lidt strikketeknisk om Crocus Buds fra igår, men det er nemmere at strikke og giver en helt anden virkning.


Jeg har længe haft kig på de små garnnøgleørestikker, og forleden fik jeg købt et sæt i H&M. Det var lidt mere omstændeligt end først antaget - meget lim skal der til! Samtidigt havde jeg haft brug for en ekstra hånd (eller tang ) til at holde på stikken, mens jeg styrede limtube og garnnøgle. Men jeg synes nu alligevel, de er blevet fine. Mit næste forsøg skal følge denne vejledning .
Jeg har også fundet de gamle perleplader frem; på Pinterest har jeg fundet de dejligste cupcake ørenringe af hama-perler. Jeg har gang i flere af slagsen i mange farver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar