Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

tirsdag den 3. januar 2012

tirsdag 3. januar

Jeg har to ( af mange) inspirationskilder til denne blog. Dels var der for et par år siden en svensk garnforretning (på nettet, forstås) der i december måned lavede en christmas cal: hver dag en ny opskrift på et nyt mønsterstrik. D. 24. december var der produceret et dejligt tørklæde med 24 forskellige mønsterborter. Jeg nåede to forskellige inden de gjorde det til en købeside. Den blå bruger jeg selv på mine Denim-dage, den naturfarvede fik min ældste yndlingsniece Camilla i julegave for et par år siden.

Den anden inspirationskilde fandt jeg, da jeg var på ferie i New York for et par år siden. Jeg havde - omhyggeligt planlagt hjemmefra - at jeg ville besøge en lille butik på E65th st - http://www.stringyarns.com/, hvor jeg fandt den dejligste evighedskalender med en ny opskrift hver dag! EN dag - et år - vil jeg lave et tæppe, måske sammen med min veninde Thea?, med 365 firkanter.

4 kommentarer:

 1. Et tæppe med 365 lapper?
  Top!!

  SvarSlet
 2. ja, tror du ikke man kunne lave en slags sneglehustæppe? de behøver jo ikke være lige store eller have samme form? :-)
  /kristina

  SvarSlet
 3. Sneglehustæppe? det lyder spændende :)

  SvarSlet
 4. og hvor er det smukke tørklæder :)

  SvarSlet