Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

lørdag den 28. januar 2012

Lørdag 28. januar

nå, første poncho-kopi-forsøg var ikke så vellykket, synes jeg. Hulmønstrene kom til at vende i samme retning i stedet for at have retning mod midten af mønster rapporten. Så om igen. Jeg trevlede op, dog kun til halskanten i rib.


Og så måtte jeg have fat i ternet papir og blyant for at kunne bestemme hvor der skal strikkes drejet ret og hvor ikke, for at det bliver som jeg vil have det.
Først mønsterrapport 1 (tv) - den overordnede hvor jeg fandt ud af hvordan hulmønstrene skulle ligge. Og mønsterrapport 2 (th), fordi jeg skal forøge mængden af mønsterborter for at kunne tage ud så ponchoen får lidt 'fald'.

Nu tror jeg det lykkes.

Imorges strikkede jeg en KB#1 firkant færdig - den røde  fra spids til spids med hulmønster. Den næste jeg er i gang med har et par rækker af retmasker i to farver. Møg-besværligt at strikke, men det bliver pænt - også på vrangsiden:-)

godlørdag!
/kristina

1 kommentar:

  1. Jeg får hæklet rundt om lapperne og det går faktisk ret tjept - glæder mig til at se tæppet!
    Knit and hugs,
    Thea

    SvarSlet