Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

onsdag den 18. januar 2012

onsdag 18. januar

Tænk, hvor man kan være heldig at møde en kvinde, der har den samme (eller en lignende) passion for det der er min yndlingsting!
Jeg fandt Thea helt tilfældigt sidste år i juni måned, fordi jeg googlede på Lnit-In-Public. THea havde et arrangement på skolen annonceret og jeg skrev og spurgte om det var åbnet for alle. (jeg tror egentlig at målgruppen var skolens forældre, men man kan vel altid mase sig på tænkte jeg).
Det viste sig at være en virkeligt god ide. Jeg cyklede helt ud i den anden ende af byen og blev budt velkommen - og følte mig velkommen.

Siden har vi mødtes en gang om måneden, strikket 15x15 cm i islandsk uld i klare gode farver til Knitting Bee #1. Vi er oppe på næsten 40 lapper nu :-)
I november startede vi Knitting Bee #2, som er et tæppe til Odile Poulsen. Jeg kender hende ikke personligt (endnu), men det er en stor fornøjelse at lave hæklede 'runder' af det dejligste røde uldgarn (med nogle orange og lyse striber i).

I det hele taget er det en stor og glad fornøjelse at mødes med en gruppe kvinder (ved sidste Knitting Bee var der et par unge mænd der også deltog!) og skabe noget sammen. En uselvisk glæde. Det er en dejlig følelse.
Jeg har været med til det en gang før, mens jeg boede i USA. Jeg var så heldig at være med til at lave en quilt sammen med en gruppe veninder. Vi skulle hver sy nogle firkanter, som til sidst blev sat sammen til et fantastisk tæppe der blev udloddet ved den årlige velgørenheds-event. Jeg husker quilting møderne med stor varme og kærlighed, fordi det var så oprindelig en følelse at sidde omkring bordet og sy.

At genfinde den sammenhørighedsfølelse gør mig glad :-)

Tak Thea!

/kristina


At

1 kommentar: