Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

søndag den 6. maj 2012

søndag 6. maj

Den blå hørtrøje er færdig og mangler nu bare kanterne. Det må der tænkes lidt over - tror det skal være en hæklet, lidt stor bladkants-agtig ting.


Forleden kom der invitation til at deltage i -strik-modeshow fra gribGarnet , hvor man inviteres til at deltage med egne ting 83 stk). Jeg blev grebet (!) og overvejer nu at indsende tre af mine sjaler til showet. Det er en smule grænseoverskridende, men det ville på den anden side vlre rigtigt sjovt at prøve. Det skulle være mit Kirkeby Vinter-sjal (strikket efter Per Kirkebys maleri Vinter, mit Valmue-sjal, strikket udfra et  go-card postkort jeg fandt på en cafe, og mit Dandilion-sjal, som jeg 'så' en dag vi kørte forbi en mark fuld af mælkebøtter.Det sidste har ligget som et UFO  i lang tid, men nu er det hentet op af kassen og kanten (som var det sidste  der skulle afsluttes) bliver lavet færdig i aften og de næste dage.

1 kommentar: