Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

lørdag den 19. april 2014

Påskelørdag 19. april

Min bunke af babytøj til drengebarnet vokser støt. Det seneste jeg har strikket er et par denimblåbukser med tilhørende sokker. (jeg strikkede sokkerne først, mens jeg ledte efter en passende opskrift til bukserne). Alle opskrifterne jeg har brugt til min babystrik ligger på Pinterest i mappen Babystuff


Et par andre igangværende projekter er en nederdel til Jette (strikket i sort pelsuld), magen til dem jeg har strikket tidligere både til hende og mig selv. Det er en (modificeret) opskrift fra Garnstudio; opskriften strikkes retstrik, jeg strikker vendestrik-pindende glat. Det giver nederdel et dejligt 'schwung' :-)

Jeg strikker også på en trøje i noget af det nyeste garn jeg købte hos garnudsalg.dk . Der blev fristet med særtilbud, og det kunne jeg ikke stå for! Så jeg købte både shetlandsuld og lammeuld og en cashmerebalnding, som jeg nu altså strikker trøje med. Den opskrift er ligeledes fra garnstudio, og ligger på min pinterestprofil.

Tredie projekt i garnkurven er nederdelen i det rosewood farvede uldgarn, som nu er færdigtstrikket. Der mangler elastik i taljen og lynlåsen forneden er kun riet fast. Jeg skal lige udtænke en pæn måde at sy den fast på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar