Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

lørdag den 5. april 2014

mere babystrik

Nu er der ikke så lang til terminen, så jeg har at spurten ind for at få tingene færdige til den lille dreng melder sin ankomst.

Et bomuldssæt er færdigt og ligger svøbt ind i lysegrønt silkepapir i æsken.
Det består af bukser, jakke og en lille hue (af resterne).
De uldne bukser og den lille vest er også færdige; vesten har fået blå elefantknapper på skulderen. (ML fik de små tilhørende sokker i fødselsdagsgave i januar). Det ligger også i silkepapir i æsken.Jeg er blevet helt vild med at strikke strømper, så det er (foreløbig) blevet til to par.Babytæppet er blevet færdigt, og jeg er meget tilfreds. (håber naturligvis også de vordende forældre vil kunne lide det :-) )

Jeg har været meget spændt på om min ide ville virke som jeg havde forestillet mig, og det synes jeg faktisk.


De tvær- (og gennem-)gående blå firkanter er strikket med samme mønsterbort som de lange gennemgående baner; kun har jeg lavet de lange baner lidt smallere. Hulmønsteret til kanten hedder wave, fordi jeg synes det passede til det blå med lidt bølger.
Alle tolv hvide firkanter har jeg fundet i min kalender (som jeg brugte hele sidste år på at strikke igennem Dagens Firkant). Det tog lang tid at dampe kanterne ud , men det lykkedes og den ligger nu som den skal. Garnet jeg har brugt er to forskellige slags: den råhvide er bomuld/silke/hør, og den blå er uld/bomuld (faktisk recycled denim!)

Ved en anden lejlighed vil jeg prøve igen, måske med færre og større felter og anden sammenstrikning. Men - som sagt - jeg er meget tilfredsIngen kommentarer:

Send en kommentar