Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

søndag den 25. marts 2012

søndag 25. marts

For flere år siden lavede jeg sammen med Kathrine strikkeaftener hvor vi lærte hinanden forskellige teknikker (jeg kan fx gimpe(!) takket være lærdomsoverførset:-)

En anden gang var det kontestrik det gjaldt - en gammel norsk strikketeknik, oprindeligt brugt til strømper og vanter, men nu brugt til alt muligt naturligvis. Jeg har haft dette liggende i flere år, og forleden sagde Carsten til mig, at det for eksempel kunne blive til en taske. nu har jeg hæklet den sammen og har tænkt at filte den i vaskemaskinen. Det har jeg kun prøvet før ved ærgerlige uheld, så jeg er meget spændt på resultatet.

for en sikkerheds skyld har jeg foreviget et før-resultat, således at der er sammenlignings- og erindringsmulighed-

Jeg synes selv at filtningen er lykkedes pænt. Den er skrumpet til halv størrelswe - men faktisk til perfekt taksestørrelse.Jeg har tænkt at strikke en tyk hestetømme af mindst fem tråde garn til en lang hank. måske skal der endda flere til for at få hanken til at passe til. Desuden vil jeg hav for i tasken, både fordi det er det pæneste, men også for at ting ikke hænger fast i filten.Og så fik jeg givet Kristian kasketten, og han blev heldigvis rigtig glad. Både han og Marie-Louise synes det er pæn til ham! Han ser supersej ud med den på, og jeg fik lov at offentliggøre billedet af ham med kasketten på. Jeg må lave mindst en til, denne gang i bomuld, så den kan bruges om sommeren.god eftermiddag

1 kommentar: