Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

onsdag den 1. februar 2017

#stjernestrik galore

upstart #yetanother
I sidste uge var jeg til Knitwork Garnbytteaften  på Salonen. Det var en megahyggelig aften og jeg fik byttet alt mit medbragte garn væk. Kurvetasken jeg kom med var ligeså proppet - hvis ikke - mere da jeg gik hjem. Stor fryd!

lille stjerne på ærmet
Jeg byttede mig til forskellige herligheder, blandt andet tre bundter færøgarn i løbelængde 250m/100gram. Det blev til #yetanother stjernestriksweater ved hjælpe af de sidste rester af det garn jeg havde i forvejen (og som blev til nr 2 stjernestrik i forrige uge). Det er godt nok to forskellige løbelængder (det jeg havde i forvejen var tretrådet med løbelængde 165m/100gram) men det blev et forsøg der måtte gøres.

Der var helle ikke nok garn til de store stjerner på ærmerne, men Pinterest havde et utal af forslag til mindre stjerner.

Jeg er vældigt tilfreds med resultatet: den blev lidt rå og lækker, som Birgit skrev i kommentarfeltet. Sweateren skal monteres og dampes før den er helt færdig, og det bliver nok ikke før i weekenden...

stjernestrik nummer 2
Stjernestrik no 3
Nu tror jeg også jeg har strikket færdigt med stjernerne for et lille stykke tid.*ps. galore - et ord jeg er meget glad for; det betyder in plentiful amounts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar