Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

mandag den 6. februar 2017

#yarnlovechallenge - om nytten af at lave strikkeprøver

På Instagram kører i denne måned en challenge over 28 dage. 28 forskellige udfordringer i et billede, og - på  nogle af opslagene - meget tekst.
Jeg er totalt hooked på den slags - dels at lægge egne billeder op, dels af være med i det fællesskab der opstår ved sådan en virtuel udfordring.Vi er nået til dag seks, og mit opslag til dagens udfordring, som er #mistakes, er et billede af en absolut mislykkes sidelomme (to - for der er én i hver side) på min perlestrikkede cardigan. For mit indre blik, og i tegningen jeg lavede, var det ligesom at sy sidelommer.

Foreløbig er det blevet virkeligt grimt og ubrugeligt. Og det er mit andet forsøg. (det første orkede jeg ikke engang at dokumentere). Nu skal der trevles op igen, og så strikker jeg andre lommer i stedet for.


Det er første gang, jeg oprigtigt ser nytten af at lave en strikkeprøve. På et tidspunkt, når ærgrelsen over de mislykkedes forsøg er fordampet, vil jeg lave en prøve med en sidelomme. Det må kunne lade sig gøre!Forresten findes gruppen også på Ravelry:

http://www.ravelry.com/groups/yarn-love-challenge

Ingen kommentarer:

Send en kommentar