Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

søndag den 8. oktober 2017

#knitwork17 - den tredie årlige strikke- og hæklefestival i København - #afhjertettak

Jeg har netop skrevet det nyhedsbrev, som vi har sendt ud til Knitworks abonnenter om afslutning på festivalen med tak til alle.

Min personlige oplevelse af festivalen er næsten lige som min knitwork'ske: jeg er glad for det hele, jeg synes festivalen gik rigtigt fantastisk godt, og jeg glæder mig af hjertet over alle de søde kommentarer, jeg har fået i løbet af hele weekenden.

Jeg var både star-strucked og stolt over at have Anna Maltz - @sweaterspotter  -  med som underviser på knitwork17, og det var vildt sejt at blive sweaterspotted af hende - alle tre dage!
På samme både var jeg overvældet af mødet med Jared Flood og meget stolt af at være den der introducerede hans foredrag på festivalen. Jeg fik heldigvis tid til at høre det meste af foredraget, som var fantastisk inspirerende! Min bog med inskription pryder nu bogsamlingen hjemme i reolerne.

Min største del af arbejde på selve festivalen  i år var at være i indgangen det meste af weekenden. Jeg havde stor hjælp og hyggelig støtte af de forskellige frivillige, som var med mig i løbet af dagene. Det er sådan en glæde, at folk har lyst til at være en del af vores festival!

Jeg savnede dog mine tre nærmeste:Carstens ene og  mine to døtre kunne ikke være med. Min den yngste var på konference (hun blev færdig som Cand Mag Aud i sommer), mens de andre to var syge. Dels var vi kede af de ikke kunne være med, dels var vi noget bekymrede for de to sygdomsramte. Men heldigvis er de begge i bedring <3.

En stor del af fornøjelsen ved den tredie festival er genkendelsens glæde. Dels har vi standholdere og undervisere der var med igen, dels er det så fornøjeligt at møde deltagere, som har været med hvert år. Nogle deltager også på andre af vores arrangementer i løbet af året - det er skønt at mærke opbakningen til vores arbejde med Knitwork.
Jeg bliver også glad af at møde nye deltagere (og standholdere og undervisere), vi arbejder hele tiden på at gøre årets festival endnu bedre end den forrige.

Selvom jeg er megatræt og udmattet, når festivalen slutter, så er det en glad træthed over at være arrangør og organisator af noget som ser ud til at glæde og fornøje op mod 3500 mennesker :-)

#nevernotknitting #neverenoughtimetoknit

#afhjertettak for i år. Jeg glæder mig til at møde jer alle på #knitwork18.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar