Om mig

Mit billede
Jeg er en håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På denne blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og -erfaring.

onsdag den 26. november 2014

Adventsmysterium og kursus hos Goodlifeknitting.dk

Der er virkelig ikke timer nok i døgnet, dage nok i ugen, uger i måneden osv til alt det strik jeg gerne vil begynde på, arbejde med og gøre færdigt!
Jeg har vel nok 5 forskellige strikkertøj(er) i gang for tiden, og ideerne presser sig på og garnlageret vokser.

Desuden har jeg meldt mig til en norsk strikkegruppe på facebook - Det store AdventsstrikkeMysterie - hvor der ca 3 gange om ugen lægges en fil op med en ny opskriftsdel. Jeg kan nok regne ud (og se!) at det bliver et halstørklæde, men sammensætningen af de forskellige mønsterborter er jo en overraskelse. Det er også virkeligt sjovt at se hvor forskellige de ca 2100 halstørklæder bliver, når de bliver færdige. Man kunne ønke sig at møde nogle af medstrikkerne en dag...
Jeg lavede selv en Knit-Along sidste år, og havde egentlig planlagt at lave en i år (det er det med timer i døgnet!), men det tager længere tid end man lige regner med. Ikke så meget at finde mønstre/opskrifter frem, men at få dem strikket op i tide til at kunne lægge dem ud (jeg havde 12 forskellige fra 1.  til 12. juledag). Det må blive til næste jul!

I søndags var jeg på kursus hos Katrine i #Goodlifeknitting. Vi skulle undervises i plissé og vendbare snoninger. Det er altid fedt at være på kursus, skønt at lære noget nyt, og det er særlig herligt at være på kursus hos Katrine: hun har en skøn måde at undervise på, og selvom jeg var godt fyldt op efter 6 timers kursus, så gik jeg glad hjem (og har endnu flere planer om mere strik, der må sættes i gang).Jeg er blevet bidt af strømpestrik. Det er det 11. par, der skal på pindene om et øjeblik. Det er virkeligt godt til indimellem-strik, når man skal hvile ørerne eller skal have noget med sig, der lige kan være i ens dametaske. Og så er de megadejlige at gå med. Det er nu kommet så vidt at jeg laver mønsterstrik (eller i hvert fald andet  end 2r2vr), og det næste par skal strikkes med eyelet rib på skaftet (i hvert fald).

1 kommentar:

  1. Tak for de søde ord, Kristina - du er sandelig også en særlig herlig kursist :) (- og dem har jeg mnge af og er super glad for). Sjovt at se alle dine strømper og følge med i mysterieprojektet!

    SvarSlet